Be part of the Revinylution! Bezoek ons op Architect@Work in Kortrijk 23-24/4

woensdag 15 april 2015

Op Architect@work stelt Pergo een nieuwe generatie luxe vinylvloeren (LVT) voor, 100% Made in Belgium. Ervaar zelf de revolutie op 23 en 24 april in Kortrijk XPO (hal 4, stand 191).

Nog snellere installatie

Het nieuwe, gepatenteerde drop down kliksysteem ‘PerfectFold™ V’ maakt het installatieproces snel, kwalitatief en gebruiksvriendelijk. De horizontale en verticale vergrendeling vermijden open voegen en hoogteverschillen.

Kras -en vlekbestendiger dan ooit

Maar dat is niet de enige troef van de nieuwe collectie. Dankzij een hoogwaardige, innovatieve toplaag ‘Titan™V’ zijn de Pergo luxe vinyltegels-en planken veel vlek- en krasbestendiger dan andere producten in de markt. Zelfs de meest agressieve vlekken zoals koffie, verf, nagellak, alcoholstiften maken geen kans. Het volledig gesloten oppervlak maakt het schoonmaken kinderspel. Dankzij de minimale dikte van de vloer, is hij ook uitermate geschikt voor renovatie.

Mooi, warm en aangenaam

Bovendien zijn de nieuwe luxe vinyltegels en -planken warm en aangenaam om op te lopen en hebben een uiterst matte, natuurlijk ogende look & feel. Raak deze vloeren gewoon aan en je voelt het verschil met standaard vinylvloeren. Onze collectie bestaat uit 24 nieuwe decors, waaronder 8 tegels en 16 planken. Onze nieuwe LVT bundelt alle voordelen van een kunststofproduct, maar met het design van een authentieke houten- of tegellook. Al onze vloeren zijn beschikbaar in een klasse 32 (PREMIUM, voor residentieel gebruik) of een klasse 33 (OPTIMUM, voor commercieel gebruik). Vanaf de tweede helft van 2016 zal de vloer ook beschikbaar zijn in een gelijmde versie in klasse 33 (optimum).

De natuurlijke look & feel, de superieure toplaag en het geavanceerd installatiesysteem maken van de nieuwe Pergo luxe vinyltegels en –planken een ware revinylution in de vloerindustrie.

Praktische informatie Architect@Work

  • DATUM: 23-24 april
  • PLAATS: Kortrijk XPO Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk (B)
  • OPENINGSUREN: 10u-18u
  • PRIJS: €30,00 of gratis na voorregistratie via de website
Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes, referenties, ontwikkelingen en inspiratie bij Pergo.

Abonneer u

Volg ons: