Technische kenmerken laminaatvloeren

De planken en tegels van Pergo projectlaminaat zijn opgebouwd uit verschillende lagen en elke laag is ontworpen om de vloer er jarenlang mooi uit te laten zien.

Wist u dat? Al onze vloeren zijn volledig antistatisch.De meerlaagse structuur zorgt voor maximale duurzaamheid. Het gepatenteerde PerfectFold-kliksysteem van Pergo zorgt ervoor dat installatie snel en gemakkelijk verloopt.

Pergo laminate technical features

Opbouw laminaatvloer

  1. Superieure slijtage- en krasbestendigheid
  2. Kristalhelder dessin
  3. Uitstekende stootvastheid
  4. Vochtwerend kernmateriaal
  5. Stabiliserende onderlaag

Wist u dat? Onze vloeren in gebruiksklasse 33 en 34 voldoen aan de vereisten voor brandwerendheidsklasse Bfl-S1.  • TitanX: maximale duurzaamheid
  • PerfectFold 3.0: snelle en eenvoudige installatie

Dankzij de gepatenteerde TitanX™-toplaagbescherming behoudt een Pergo-laminaatvloer jarenlang zijn mooie afwerking. TitanX™ is een technologie die bestaat uit meerdere beschermlagen van aluminium oxidedeeltjes die de vloer optimaal beschermt tegen slijtage en krassen. De speciale stootvaste lagen zorgen er samen met het hoogwaardige kernmateriaal TitanX™ tevens voor dat de vloer zeer goed bestand is tegen vallende voorwerpen en hoge hakken.

Extraordinary wear resistance

1. Uitzonderlijke slijtvastheid
Pergo-vloeren hebben een extra laag aluminiumoxide deeltjes waarmee maximale bescherming tegen slijtage wordt gegarandeerd en de vloer bestand is tegen veel verkeer.

Excellent impact resistance

2. Uitstekende stootvastheid
Laminaatvloeren met de TitanX-toplaag zijn ook ontworpen om extra slagvast te zijn.

Extra layer for superior scratch resistance

3. Extra laag voor superieure krasbestendigheid
De extra toplaag beschermt de vloer tegen krassen. Het bevat een van de hardste materialen ter wereld, namelijk Al2O3 (aluminiumoxide).

Met het gepatenteerde PerfectFold™ 3.0-installatiesysteem van Pergo kunt u een vloer sneller en eenvoudiger installeren dan ooit omdat u de vloer gewoon op zijn plaats vouwt. The system is designed to ensure a solid locking in commercial applications, offers three ways of installation for maximum flexibility and is available with Pergo laminate floors at all quality levels. 

Drop down installation

Omlaag drukken

Angle installation

Hoek

Horizontal insert

Horizontaal plaatsen (unieke functie)