AC6 laminaatvloeren

De AC6 laminaatvloeren voldoen aan de hoogst erkende slijtvastheidscriteria voor zeer zwaar en intensief commercieel gebruik en bieden hierdoor interessante nieuwe toepassingen op het gebied van projectlaminaat.

AC6 commerciële laminaatvloeren worden nu aangeraden als ondergrond in zeer drukke publieke ruimtes, zoals: winkelcentra, supermarkten, grote winkels, warenhuizen, luchthaven terminals en bus- en treinstations.

Pergo is een baanbreker op het gebied van laminaat met een uitstekende duurzaamheid, en ontwikkelde in 2005 een laminaatvloer met zo'n hoge slijtvastheid, dat de EPLF (European Producers of Laminate Flooring) een nieuwe categorie in het leven moesten roepen: de 'AC6 Class 34'. De Extreme AC6 Class 34 van Pergo was destijds niet alleen de eerste vloer in deze nieuwe categorie, maar is vandaag de dag nog steeds de beste.

Referenties AC6 laminaatvloeren:

Het Pergo Public Extreme Class 34 laminaat werd bij het Centraal Station van Kopenhagen getest voor zwaar commercieel gebruik en kon het drukke voetgangersverkeer van een half miljoen reizigers gemakkelijk aan.

De Class 34 laminaatvloer van Pergo geeft de Volkswagen showrooms niet alleen een lichte, stijlvolle en trendy uitstraling, maar kan dankzij de gegarandeerde duurzaamheid het constant verschuivende gewicht van de auto's ook gemakkelijk dragen.

Go Sport, een van de grootste distributeurs van sportartikelen in Europa, verkoos voor zijn winkels de superieure duurzaamheid, slijtvastheid en uitstraling van een class 34 laminaatvloer van Pergo boven een traditionele betonvloer.