AC4 laminaatvloeren

AC4 laminaatvloeren hebben de unieke eigenschap dat ze geschikt zijn voor woonruimtes én licht tot gemiddeld commercieel gebruik. AC4 laminaatvloeren worden dankzij de superieure duurzaamheid en slijtvastheid vaak gebruik bij grote bouwprojecten voor woningen.

Dankzij de verbeterde prestatieniveaus kunnen de AC4 commerciële laminaatvloeren met volledige zekerheid en garantie voor alle soorten woningen worden gebruikt. Commerciële klanten zijn zich bewust van de voordelen die de inspirerende designs en stijlen (die eerder alleen voor woonruimtes beschikbaar waren) met zich meebrengen.

Referenties AC4 laminaatvloeren:

Pergo heeft in het beroemde Londense warenhuis Heal's de elegantie en prestaties van het moderne Franse meubelmerk Ligne Roset perfect weten te vertalen. De nieuwe AC4 laminaatvloer gaf de afdeling een uitnodigende en stijlvolle uitstraling.

In Glasgow werden bij een grootschalig bouwproject van Miller Homes met meer dan 100 woningen nieuwe huiseigenaren uitgenodigd om hun eigen inrichting te selecteren. De Living Expression AC4 laminaatvloeren bieden toekomstige huiseigenaren een perfecte combinatie van stijl, comfort en prestatie.

Ontwikkelaar V-Exsis koos bij het inrichten van 48 exclusieve appartementen van Gloucester Place in Londen voor de uitgebreide stijlen en afwerkingen van de AC4-lijn.